Chokolade

Hvad mel er for vores bageri, er chokolade for vores konditori! Og vi bruger kun den ægte, belgiske chokolade Callebaut, der kendes på sit høje kakaoindhold og mange fine smagsnuancer.

Chokolade er en helt basal ingrediens i rigtig mange af vores kager, men vi bruger også chokolade i flere af vores brødprodukter – og her er det også altid Callebaut-chokolade. Det betyder, at uanset om du vil have en engelsk scone med chokolade eller en Sarah Bernhardt-kage, så er bollen eller kagen lavet af de bedste råvarer hele vejen igennem.

Chokoladen bruger vi også til at lave specialiteter som Chokolux, som er vores smørbar chokolade, og pålægschokoladen, som vi laver både som lys og mørk.

 

Hjemmelavet chokolux

Vores helt egen hjemmelavet smørbar chokolade er perfekt til at pifte en simpel skive brød op og give en himmelsk smag!

Hjemmelavet pålægschokolade

Forkæl jer selv med ekstra lækker pålægschokolade på morgenbordet. Vores konditori laver både lys og mørk pålægschokolade – og begge varianter er naturligvis lavet på den belgiske Callebaut-chokolade.

Choko-rug

Søde, men sunde. Så kort kan vores lækre, grove rugbrødsboller med chokolade beskrives. De er nemlig fyldt med bløde kerner og mørk Callebaut-chokolade.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress