Økologi

Hos Langenæs Bageriet er kvalitet altafgørende, hvilket, vi ved, er grundlaget for vores succes. Derfor bruger vi f.eks. kun mel uden stråforkorter og margarine helt uden transfedtsyrer – til trods for at lovgivningen stadig tillader op til 2% af disse dokumenteret sundhedsskadelige fedtsyrer i fødevarer.

Myndighederne stiller særdeles skrappe krav til økologisk fødevarefremstilling. Der skal være særskilt lager, separat regnskab og meget mere. Vi lever selvfølgelig op til alle kriterierne og kan pt. tilbyde vores kunder to fuldstændig økologiske brød: Rugbrød og Præriebrød.

Vores økologiske rugbrød indeholder hele 75% kerner: solsikke- og rugkerner samt hørfrø.
Rugbrødet koster kr. 36,50

Det økologiske grovbrød, Præriebrødet, er lavet på Manitobamel, som er en stærk, canadisk meltype. Præriebrødet indeholder desuden kamutkerner, hørfrø og malt, og det koster kr. 35,-

Begge brød bages alle ugens dage i vores forretninger.

Varme brød

Der er intet som duften – og smagen – af nybagt brød. Det ved vi hos Langenæs Bageriet, og derfor sælger vi selvfølgelig altid kun brød, der er bagt samme dag. Og vi bager mange gange i løbet af hele vores åbningstid.

Frokost-sulten?

Uanset om du er til rugbrød, groft eller lyst flute, så har vi uden tvivl en sandwich efter din smag. Vores kok tilbereder alt fyld fra bunden – og brødet bager vi selvfølgelig selv!

Kage til den store dag

Hos Langenæs Bageriet kan vi lave den bryllupskage, I drømmer om at servere på den store dag.

Gå ikke glip af vores nyheder og kampagner - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress