Profil

Kvalitet er omdrejningspunktet hos Langenæs Bageriet. Vi går nemlig aldrig på kompromis med kvaliteten – hverken i bageri, konditori eller butik.

I bageriet bager vi frisk brød mange gange dagligt, og vi bruger udelukkende mel og kerner fra førsteklassesleverandører. Samtidig har vi selvfølgelig fortløbende kvalitetskontrol, hvor vi selv smager på produkterne. På den måde sikrer vi os, at vores brød altid lever op til vores høje kvalitetskrav.

I konditoriet er rene råvarer altid vores udgangspunkt. Vi bruger masser af ægte, belgisk chokolade med et højt kakaoindhold og marcipan lavet på mandler. Og så har vi spiritusbevilling – i vores verden er det nemlig ikke en mulighed at bruge essenser!

I butikken er det afgørende for os, at vores kunder mødes af velinformerede og engagerede butiksmedarbejdere, der er godt rustet til at råde og vejlede om vores produkter. Og de tager sig selvfølgelig tid til at pakke varerne ordentligt og eventuelt hjælpe med at bære det ud i kundens bil. Et serviceniveau der ikke blot er en sjældenhed i dag – den er sammen med vores fantastiske brød og spændende kager dét, der kendetegner Langenæs Bageriet.

Varme brød

Der er intet som duften – og smagen – af nybagt brød. Det ved vi hos Langenæs Bageriet, og derfor sælger vi selvfølgelig altid kun brød, der er bagt samme dag. Og vi bager mange gange i løbet af hele vores åbningstid.

Frokost-sulten?

Uanset om du er til rugbrød, groft eller lyst flute, så har vi uden tvivl en sandwich efter din smag. Vores kok tilbereder alt fyld fra bunden – og brødet bager vi selvfølgelig selv!

Kage til den store dag

Hos Langenæs Bageriet kan vi lave den bryllupskage, I drømmer om at servere på den store dag.

Gå ikke glip af vores nyheder og kampagner - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress