Alle vores rugbrød er bagt på surdej, der giver brødet en mere afrundet syrlighed. Sammen med de mange bløde kerner er surdejen fundamentet i alle vores rugbrød – og vi har helt sikkert rugbrød til en hver smag!

Surdej og bløde kerner
Rugbrød er basis-brødet for rigtig mange danskere. Det ved vi hos Langenæs Bageriet, og derfor gør vi også en dyd ud af at lave rugbrød for en hver smag. Vi har rugbrød med mange kerner, få kerner, uden kerner – ja, vi laver endda også økologisk rugbrød.
 Alle rugbrød laves på rigtig surdej, hvilket giver en saftig krumme, der ikke er klæg. Samtidig gør surdejen, at brødet holder sig frisk og ikke mugner så hurtigt.
Vi bager rugbrød i hele åbningstiden, og derfor finder du som oftest lunt rugbrød på hylderne hos Langenæs Bageriet.

Prøv fx vores berømte, mørke Aros-rugbrød, der blandt andet indeholder græskarkerner. Aros-rugbrødet koster kr. 32,-

Tip:
Skær rugbrødet i tynde skiver (ca. 4 mm.). Læg skiverne på en bagerist og pensl med god olie og drys med flagesalt. Herefter ristes rugbrødet i 10-15 minutter ved ca. 180 grader – og du har de lækreste, sprøde rugbrødschips, der er fantastiske til ostebordet eller som en hurtig snack.