Bryllupskager i Aarhus og Horsens

Få den helt perfekte bryllupskage til den store dag.

Uanset om I skal holde stor bryllupsfest, eller om I vælger at fejre dagen med kun den allernærmeste familie, så er bryllupsdagen en festdag. Langenæs Bageriet kan utvivlsomt hjælpe jer med en bryllupskage, der matcher lige præcis jeres ønsker. Vi har mange års erfaring med at lave bryllupskager og kager til alle anledninger, og vores kreative konditori udvikler hele tiden nye, spændende smagsvarianter.

Vores bryllupskager koster kr. 75,-/person. Inkluderet i prisen er levering i en radius af 20 kilometer fra et af vores bagerier i enten Århus eller Horsens. Butikkerne i Århus kan du ringe til på telefon 86 14 45 55, og du kan kontakte butikken i Horsens på telefon 76 70 60 00.

Vælg din kage

Det er vigtigt for os, at jeres bryllupskage lever op til forventningerne. Derfor skal I gøre jer nogle overvejelser omkring, hvilken kage det skal være, og hvordan den skal pyntes. Vi anbefaler, at I kigger vores brochure om bryllupskager igennem, hvor I kan blive inspireret og se, hvad vi blandt andet kan tilbyde. I har også mulighed for at bestille nogle smagsprøver, så I er sikre på, at kagen bliver helt i jeres smag.

Har I behov for det, kan I booke et møde med en af vores dygtige konditorer, som kan fortælle om de mange muligheder og naturligvis også tage imod jeres særlige ønsker til for eksempel udformning, ingredienser og pyntning.

Se vores bryllupskager her:  >> Bryllupskage-brochure <<

Gå ikke glip af vores nyheder og kampagner - tilmeld dig vores nyhedsbrev