Drive-in

Har du travlt? Skal du lige have en hurtig sandwich og en kop kaffe og så videre til næste møde? Eller orker du bare ikke at tage børnene ud og ind af bilen, når du skal hente rugbrød til morgendagens madpakker? Så vil du uden tvivl kunne få glæde af Langenæs Bageriets drive-in-betjening.

Vores drive-in fungerer stort set på samme måde, som når du handler inde i butikken – du sidder bare i din bil i stedet: Du kører frem til en ledig luge, bestiller, betaler og får udleveret dit brød med det samme.

Vi tilbyder drive-in-service, fordi vi synes, det skal være muligt at købe kvalitetsbrød og –kage, selv om man har travlt og er på vej videre.

Når du har handlet hos Langenæs Bageriet nogle gange, kender du vores produkter og kan på den måde få det optimale ud af vores drive-in. Og skulle du have brug for hjælp, er vores medarbejdere altid klar til at råde og vejlede dig.

Varme brød

Der er intet som duften – og smagen – af nybagt brød. Det ved vi hos Langenæs Bageriet, og derfor sælger vi selvfølgelig altid kun brød, der er bagt samme dag. Og vi bager mange gange i løbet af hele vores åbningstid.

Frokost-sulten?

Uanset om du er til rugbrød, groft eller lyst flute, så har vi uden tvivl en sandwich efter din smag. Vores kok tilbereder alt fyld fra bunden – og brødet bager vi selvfølgelig selv!

Kage til den store dag

Hos Langenæs Bageriet kan vi lave den bryllupskage, I drømmer om at servere på den store dag.

Gå ikke glip af vores nyheder og kampagner - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress