Fest og reception

Hos Langenæs Bageriet laver vi specielle kager til mange forskellige anledninger i Århus, Vejle og Horsens. Heriblandt kan vi lave konfirmationskage, jubilæumskage eller en helt tredje type kage.

.

Vi laver din festkage efter dine ønsker

Vores dygtige faglærte konditorer har stor erfaring med at lave festkager som f.eks. konfirmationskager og de sætter en ære i at lave smukke og velsmagende kager efter alle konditorkunstens regler.

Inden for festkager tilbyder vi disse kagetyper:

  • Kagebuffet
  • Kransekage
  • Skærekage

Konfirmationskage lavet på gode råvarer

Alle vores kager fremstilles på baggrund af vores egne traditionsrige opskrifter, er lavet helt fra bunden, og laves på de bedste råvarer.

Vi anbefaler altid, at I orienterer jer på vores hjemmeside eller spørger vores ekspedienter til råds, især hvis I har helt særlige ønsker til jeres specialkage, som f.eks. konfirmationskage. Har I behov for yderligere hjælp og rådgivning, kan vi tilbyde en snak med en af vores konditorer, så vi sikrer os, at der er overensstemmelse mellem jeres ønsker og den konfirmationskage, vi laver.

Vi kan kontaktes telefonisk for at aftale et møde eller bestille en konfirmationskage. Du kan kontakte vores bagerier i Århus ved at ringe på telefon 86 14 45 55, ringe til 76 70 60 00 for at få fat i vores bageri i Horsens, ringe på telefon 73 40 45 00 og få fat i vores bageri i Vejle.

Kransekage

Gå ikke glip af vores nyheder og kampagner - tilmeld dig vores nyhedsbrev