Kager af alle slags

Uanset om du er til klassiske konditorkager, hindbærsnitter eller wienerbrød – eller måske det hele – så kom endelig forbi Langenæs Bageriet. Vi laver alle vores kager fra bunden, og vi har altid et stort udvalg af spændende konditorkager, flødekager, skærekager, småkager og meget mere.

De bedste råvarer

Vores konditori er meget kvalitetsbevidst og bruger udelukkende de bedste råvarer. Det betyder fx, at den marcipan, vi bruger, er lavet på mandler frem for abrikoskerner. Og når vores fragilité-roulade er med Grand Marnier eller bryllupskagen med rom, så er der tale om den ægte vare. Vi har nemlig spiritusbevilling og bruger derfor kun ægte spiritus.
Endelig bruger vi kun den belgiske kvalitetschokolade Callebaut, som har et højt kakaoindhold – og det kan virkelig smages!

Årstiderne

Vi lægger vægt på at følge årets gang og bruge de råvarer, der hører årstiden til. Derfor finder du ikke jordbærtærter hos os i januar. Vi synes nemlig ikke, jordbærrene er gode nok på den tid af året. Det er de til gengæld i sommerhalvåret, og her er der altid rig mulighed for at nyde en lækker kage med jordbær.

Kun med den tilgang kan vi leve op til vores målsætning om, at kvaliteten skal være helt i særklasse – hver gang!

Skønne muffins

Visse kager går aldrig af mode – sådan er det med vores muffins!

Gå ikke glip af vores nyheder og kampagner - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress