Lagkager og specialkager

Langenæs Bageriet laver lækre lagkager til fest for enhver smag – og vi har altid mindst én lagkage i vores sortiment. Vores dygtige konditori laver naturligvis selv lagkagebunde og makroner helt fra bunden. Det er vores måde at sikre, at kvaliteten er i orden hele vejen igennem.

Vi laver følgende lagkager til fest:

  • Othello- og flødelagkage
  • Deep purple kager
  • Skærekager
  • Sarah Bernhardt lagkage

Vi modtager meget gerne bestillinger på små og store lagkager til fest helt indtil dagen før, I skal bruge dem (dog ikke Sarah Bernhardt-lagkage, der skal bestilles senest 2 dage før).

Tip: Othellolagkagen har desuden lyse lagkagebunde, flødecreme, makroner, hindbær og flødeskum. Nok til 5-6 personer: Kr. 87,50,-

Specialkager til alle anledninger

Langenæs Bageriets konditorer har stor ekspertise i at lave flotte og velsmagende lagkager til fest og andre anledninger. I princippet sætter kun fantasien grænser!

Vi anbefaler altid, at I orienterer jer på vores hjemmeside eller spørger vores ekspedienter til råds, især hvis I har helt særlige ønsker.

Bestil lagkager til fest

Har I behov for yderligere hjælp angående lagkager til fest, kan vi tilbyde en snak med en af vores konditorer, så vi sikrer os, at der er overensstemmelse mellem jeres ønsker og den kage, vi laver.

Ring til butikken i Vejle på telefon 73 40 45 00, til butikken i Horsens på telefon 76 70 60 00 eller til butikkerne i Århus på telefon 86 14 45 55, så tager vi en snak med jer om jeres behov.

Gå ikke glip af vores nyheder og kampagner - tilmeld dig vores nyhedsbrev