Langenæs Bageriets Café

For rigtig mange mennesker hører kage uadskilleligt sammen med kaffe. Og vores holdning er, at når kagen er af højeste kvalitet, så skal kaffen også være det. Derfor er den kaffe, du kan nyde i vores café, nøje udvalgt – kun det bedste er godt nok til vores kunder!

Vores ekspedienter er alle barista-udlærte, så de mestrer kunsten at lave espresso, café latte og cappuccino. Og hører du ikke til kaffedrikkerne, så kan du selvfølgelig også nyde en god kop te eller varm chokolade.

Husk, at vi tilbyder alle morgenfriske kunder gratis kaffe hver dag mellem kl. 6.00 og 8.00. Dette gælder i alle vores forretninger bortset fra butikken i Vejle.

Varme brød

Der er intet som duften – og smagen – af nybagt brød. Det ved vi hos Langenæs Bageriet, og derfor sælger vi selvfølgelig altid kun brød, der er bagt samme dag. Og vi bager mange gange i løbet af hele vores åbningstid.

Frokost-sulten?

Uanset om du er til rugbrød, groft eller lyst flute, så har vi uden tvivl en sandwich efter din smag. Vores kok tilbereder alt fyld fra bunden – og brødet bager vi selvfølgelig selv!

Kage til den store dag

Hos Langenæs Bageriet kan vi lave den bryllupskage, I drømmer om at servere på den store dag.

Gå ikke glip af vores nyheder og kampagner - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress