Om os

Kvalitet og service

Langenæs Bageriet blev oprindelig startet i Nordborggade i Aarhus i 1984 af Hanne og Finn Spottag med sønnen Michael som eneste medarbejder. Meget er sket siden dengang, men holdningen til kvalitet er den samme som oprindelig:
Vi ved, hvordan man laver godt brød, og vi ved, at godt brød smager bedre!

Vi har opstillet denne tredelte mission for Langenæs Bageriet:

• Vi vil lave de bedste bager- og konditorprodukter i Danmark
• Vi vil yde Danmarks bedste service i forretningen
• Vi vil have branchens bedste arbejdsplads i Danmark

Hverken mere eller mindre!

I praksis betyder det, at vi vil rekruttere de mest kompetente og fagligt velkvalificerede medarbejdere i branchen. Vi mener nemlig, at høj kvalitet på produktsiden er tæt forbundet med et veluddannet og engageret bageri- og konditoripersonale.
Hvad angår service tør vi sætte overliggeren højt. Vores butiksmedarbejdere er alle engagerede, og de tør tage ansvar for, at vores kunder får en førsteklasses service. De er nemlig ikke bare på arbejde for at få tiden til at gå. Alle vores butiksmedarbejdere har gennemgået en grundig oplæring og er derfor velorienterede om vores produkter og kan vejlede i forhold til valg af brød og kage.

Bagerbranchen bliver ikke altid fremstillet i det mest flatterende lys. Ofte beskyldes bagere for urent trav – fx i forbindelse med personalevilkår – og indimellem desværre med rette. Langenæs Bageriet ønsker at gøre op med denne tendens ved at give personalet branchens bedste forhold:

Vi har blandt andet minimeret forekomsten af tunge løft og gensidigt, ensidigt arbejde i bageri og konditori. Desuden har vi en velfungerende personaleforening, der laver små og store tiltag flere gange årligt. Endelig er vores kultur præget af, at der er højt til loftet: Her er det tilladt at være kritisk – ja, det er faktisk et krav.

Vi tror nemlig på, at tilfredse medarbejdere er vejen til succes for Langenæs Bageriet!

I dag er Langenæs Bageriets gode brød, lækre kager og høje serviceniveau ikke forbeholdt kunder i Aarhus midtby. Vi har i dag seks butikker i Jylland; fire i Aarhus, én i Horsens og én i Vejle.

Sponsorstøtte, klik her for at downloade ansøgningsskema:
Ansøgningsskema

Varme brød

Der er intet som duften – og smagen – af nybagt brød. Det ved vi hos Langenæs Bageriet, og derfor sælger vi selvfølgelig altid kun brød, der er bagt samme dag. Og vi bager mange gange i løbet af hele vores åbningstid.

Frokost-sulten?

Uanset om du er til rugbrød, groft eller lyst flute, så har vi uden tvivl en sandwich efter din smag. Vores kok tilbereder alt fyld fra bunden – og brødet bager vi selvfølgelig selv!

Kage til den store dag

Hos Langenæs Bageriet kan vi lave den bryllupskage, I drømmer om at servere på den store dag.

Gå ikke glip af vores nyheder og kampagner - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress