Vores historie

I 1984 startede Hanne og Finn Spottag Langenæs Bageriet i Nordborggade i Aarhus midtby. Det første år var sønnen Michael den eneste medarbejder ud over Hanne og Finn selv.

Den lille forretning var blot ca. 30 m², mens produktionslokalet var bare 50 m². Det viste sig da også hurtigt, at pladsen var alt for trang. Butik og bageri blev derfor udvidet i 1987, og samtidig blev Michael og Mitzi Spottag en del af ejerkredsen.

I 1993 overtog Mitzi og Michael det fulde ejerskab af Langenæs Bageriet. Herefter fulgte endnu et par udvidelser af bageri og butik, men plads blev hurtigt en mangelvare igen som følge af bageriets fortsatte vækst og succes. Mulighederne for udvidelse var nu udtømte, og Mitzi og Michael besluttede derfor at flytte bageriet. Et rent lykketræf gjorde det muligt at etablere nyt, stort bageri på Langenæs Allé – blot få hundrede meter fra det oprindelige. Første spadestik blev taget i april 2009.

I maj 2010 åbnede Langenæs Bageriet på sin nye adresse, og meget nyt blev samtidig lanceret: Mulighed for at blive betjent i drive-in, café og nyt sandwich-koncept. Men meget var også uforandret: Brød lavet efter egne opskrifter, ingen brug af mix-produkter, gode råvarer, spændende konditori og engageret, voksent personale i butikken.

I 2014 åbnede Langenæs Bageriets filial i Højbjerg. En lille, fin butik – som området har taget rigtig god imod. I december 2015 åbnede vi igen en ny butik i Risskov, og den 1. juni 2016 endnu en afdeling i Horsens. I foråret 2018 åbnede vi en butik på Thorvaldsensgade i Aarhus.

Aktuelt

Langenæs Bageriet har i dag ca. 230 ansatte, der er beskæftiget i vores afdelinger på Langenæs Allé, i Højbjerg, Risskov, Thorvaldsensgade, Horsens og Vejle. Vi er kendt for vores innovative bageri, vores kreative konditori og et meget højt serviceniveau.

Varme brød

Der er intet som duften – og smagen – af nybagt brød. Det ved vi hos Langenæs Bageriet, og derfor sælger vi selvfølgelig altid kun brød, der er bagt samme dag. Og vi bager mange gange i løbet af hele vores åbningstid.

Frokost-sulten?

Uanset om du er til rugbrød, groft eller lyst flute, så har vi uden tvivl en sandwich efter din smag. Vores kok tilbereder alt fyld fra bunden – og brødet bager vi selvfølgelig selv!

Kage til den store dag

Hos Langenæs Bageriet kan vi lave den bryllupskage, I drømmer om at servere på den store dag.

Gå ikke glip af vores nyheder og kampagner - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress